Categories
برترینها خبر و رپورتاژ آگهی برند های برتر ارائه دهنده انواع کالا رپورتاژ آگهی رپورتاژ آگهی برند ها رپورتاژ آگهی برند های برتر حوزه دیجیتال رپورتاژ برند ها و استارت آپ های فناوری و آی‌تی رپورتاژ برند های برتر فروشگاه اینترنتی

پیشنهادی به بلندای شب یلدا با دیجی کالا

امسال را همچون سال گذشته با پیشنهادهای تکرار نشدنی یلدای شگفت انگیز همراه باشید.
دیجی‌کالا به عنوان بنیانگذار روز خرید اینترنتی ایرانی (یلدای شگفت انگیز)، شما رو به بزرگترین رویداد فروش تاریخ ایران در تاریخ ۲۹ و ۳۰ آذر دعوت می‌کند، پس فرصت را از دست ندهید و هر کجای ایران که هستید دوستان خود را به یلدای با شکوه دیجی کالا دعوت کنید.

با توجه به استقبال شما در یلدای سال گذشته، امسال نیز دیجی کالا میزبان شما در یلدای 95 خواهد بود،دریلدای شگفت انگیزهمه برنده‌اید.
خبر خوب اینکه سایر کسب و کارهای اینترنتی هم از این ابتکار استقبال کرده اند و به این رویداد پیوسته اند.یلدای امسال، اینترنتی‌ترین فروش سال رو کنار هم جشن می‌گیریم، پس بشتابید و فرصت را از دست ندهید.

گفتنی است، دیجی‌کالادر یلدای شگفت انگیز 94،باحضور بیش از ۳ میلیون کاربر،۵۶ میلیون باربازدید داشته است. دریلدای شگفت‌انگیز 94 ، بیشترین تعداد کالا درسبد خرید با تعداد ۷۵ عدد و بیشترین تکرار خرید ، مربوط به شخصی با تعداد ۷۲ سفارش بوده است . شایان ذکر است در یلدای شگفت انگیز سال گذشته 500 برند ایرانی و خارجی حضور داشتند.

با ما همراه باشید و هوشمندانه عمل کنید . یلدای ۹۵ وقتشه !

Subway Surfers

Shell Shockers

Crazy Roll

Minecraft

Cut the Rope

Solitaire

PUBG

Tunnel Rush

LOL Beans

slope game

Temple Run

Cat Trap Game

Free Racing

Moto X3M

Clash of Clans

Run 3

Snakes

Wordle