مدیرعامل بانک سپه گفت: این بانک در حوزه فعالیتهای دانشبنیان و فناوری اطلاعات سرمایهگذاری میکند.
محمدکاظم چقازردی گفت: بانک سپه از بدو تاسیس به ویژه طی چند دهه اخیر به واسطه حمایت از طرحهای بزرگ در زمینههای مختلف نقش مهمی در توسعه کشور داشته است.
چقازردی ضمن تاکید بر ضرورت ایجاد ارزش افزوده در اقتصاد کشور، خاطر نشان کرد: جهتگیری مدیران باید به سمت ارزشآفرینی، کارآفرینی و ایجاد رفاه برای مردم باشد.
مدیرعامل بانک سپه به سیاستهای منطقی بانک مرکزی در خصوص ساماندهی بازار پولی کشور اشاره کرد و گفت: آزادشدن بخشی از منابع کشور، افزایش درآمدهای نفتی و گشایشهای صورت گرفته در بازار بعد از اجرایی شدن برجام به بهبود وضعیت فعالیتهای اقتصادی کشور کمک کرده است.
حمایت بانک سپه از هزار واحد تولیدی
رییس هیات مدیره بانک ضمن تاکید بر فعالتر شدن بخش اعتباری بانک، گفت: بانک سپه در قالب مصوبه دولت محترم تدبیر و امید مبنی بر حمایت در واحدهای کوچک، با تخصیص منابع مناسب از هزار طرح تولیدی، برای کمک به افزایش اشتغال و بالا بردن ظرفیت واحدهای تولیدی حمایت میکند.
وی با اشاره به خدمات جدید بانک در حوزه تحریک تقاضا، تصریحکرد: بانک سپه در یک فضای با نشاط، امن و آرامش توام با تفکر، کار و تلاش رو به جلو حرکت میکند.
چقازردی ضمن تاکید بر رعایت قوانین و مقررات، خاطرنشان کرد: به گواه مراجع نظارتی بانک سپه همواره جزو بانکهای خوشنام و پاکدست در نظام بانکی کشور بوده و با انضباط مالی و کاری فعالیت میکند.
جایگاه مطلوب بانک سپه در نظام بانکی
وی در خصوص وضعیت عملکرد بانک سپه، گفت: این بانک به لحاظ شاخصهای عملکردی در جایگاه نسبتاَ مطلوبی در نظام بانکی کشور قرار دارد.
بلوکهشدن بخش قابل توجهی از منابع بانکها در قالب دارایی
مدیرعامل بانک سپه به رونمایی از برنامه اصلاح نظام بانکی کشور توسط رییسجمهور و تشریح آن از سوی رییس کل بانک مرکزی در جمع مدیران عامل بانکها اشاره کرد و افزود: کمک به خروج بانکها از تنگناهای اعتباری یکی از مهمترین شاخصهای این برنامه است.
وی اضافه کرد: بخش قابل توجهی از منابع بانکها در قالب داراییهای بدون بازده، باعث ایجاد تنگناهای اعتباری در سیستم بانکی شده است.
وی یاد آور شد: انجماد منابع، ریسک نقدینگی را افزایش و توان تسهیلاتدهی و سودآوری بانکها را کاهش داده است.