Categories
اخبار خبر و رپورتاژ آگهی برند های برتر ارائه دهنده انواع خدمات رپرتاژ آگهی برند های پزشکی و سلامت رپورتاژ آگهی رپورتاژ آگهی پزشکی

به چه کسی چاق گفته می شود؟

چاقی برای هر دسته از افراد، تعریف متفاوتی دارد. مردم عادی به افرادی که شکمشان بزرگ است و جلو افتاده، چاق می گویند. پزشکان به کسانی که بیش از ۱۵ درصد اضافه وزن دارند و متخصصان زیبایی به کسانی که پهلوی باریک و شکم صاف نداشته باشند چاق می گویند!

درباره وزن مناسب، سه نوع تفکر وجود دارد:

وزن مناسب زیبایی اندام: وزن زیبایی

وزن مناسب با سلیقه عموم مردم جامعه: وزن متوسط

وزن مناسب سلامتی: وزن سلامتی

اضافه وزن در واقع عبارت است از داشتن وزنی بالاتر از حد ایده آل که بر طبق استاندارهای قد و وزن و شاخص توده بدنی (BMI) فرد، قابل تخمین می باشد.

باید در نظر داشت که اضافه وزن، همواره به دلیل افزایش وجود چربی در بدن نیست بلکه طبق تعریف، افرادی که دارای حجم عضلانی زیاد هستند نیز می توانند دارای اضافه وزن باشند. در واقع به تجمع بیش از حد بافت چربی در بدن، چاقی گفته می شود.

 

آیا چاقی ارثی است؟

رفتارهای انسان ها مطابق قواعد ژنتیک است. هر فردی ژن های رفتاری خاص خود را از نیاکانش دریافت می کند و به ارث می برد. یکی از این ژن های رفتارى، ژنِ رفتاریِ خوردن است.

برای مثال، دو خانواده را در نظر بگیرید که در یکى همگی لاغر و در دیگری همگی چاق هستند.

فرض کنید یک جعبه شیرینی در یخچال خانه ی هر دو خانواده وجود دارد. چه بسا در خانواده ی لاغرها تعداد زیادی از قطعات شیرینی پس از چند روز خراب شده و روانه ی سطل آشغال می شود، چون هریک از افراد به شکلی از خوردن طفره می رود. ولی در خانواده چاق ها وقتی پدر از سر کار برمی گردد، می بیند جعبه ی شیرینی نیست و نابود شده است! بچه ها شیرینی را خورده‌اند و جعبه ی خالی را در سطل آشغال انداخته‌اند. این خانواده رفتار بخوربخور را به ارث برده‌اند و هرکدام که در یخچال را باز کرده‌اند، یک قطعه از شیرینی را خورده‌اند.

این ها چاقی را به ارث نبرده‌اند، بلکه رفتار «اگر دیدی بخور»، یعنی اضافه خوردن را به ارث برده‌اند که سبب چاقی می شود. بنابراین، فرق زیادی بین رفتار و ژن وجود دارد.

اگر ژن چاقی وجود داشت، هیچ امیدی به کاهش یا اضافه وزن نداشتیم! ولی چون رفتار افراد قابل کنترل است، به راحتی می توان لاغرها را چاق و چاق ها را لاغر کرد، چنانکه ما با تغییر برنامه غذایی افراد، این کار را کرده ‌ایم.

 

آیا چاقی خطرناک است؟

با توسعه شهرنشینی و تغییر سبک زندگی، رواج فست فودها، بی توجهی مردم به ورزش و افزایش کار با سیستم های رایانه ای و پشت میزنشینی، چاقی در جوامع پیشرفته رو به افزایش است. امروزه در هر مجله و کتاب و سایت اینترنتی، در خصوص مضرات چاقی مطالب بسیاری را مشاهده می کنید.

چاقی می تواند در بروز بیماری هایی چون دیابت، بیماری های قلبی، آرتروز، دیسک کمر، حملات آسمی، افزایش فشار خون، نارسائی قلبی، سکته قلبی، انواع سرطان و…دخیل باشد. علاوه بر بیماری های جسمی، چاقی می تواند در مسائل روزمره ای از جمله خرید لباس و کاهش اعتماد به نفس افراد برای حضور در اجتماعات تاثیرگذار باشد. بسیاری از افراد موفق در کاهش وزن، انگیزه خود را برای رژیم گرفتن بازگشت اعتماد به نفس و شادابی و رهایی از رنج ها و دردرسرهای چاقی، عنوان کرده اند.
چاقی، اگر جدی گرفته نشود می تواند به یک معضل خطرناک تبدیل شود و زندگی را برای افراد چاق، سخت و غیر قابل تحمل کند.

چه رژیمی بگیریم؟

Chaucer که در قرن ۱۴ میلادی زندگی می کرد، تنها راه مقابله با چاقی را پرهیز و خودداری از پرخوری عنوان کرده است که این پند ساده به عنوان یکی از اصول اولیه مقابله با چاقی در طول تاریخ مطرح بوده است، ولی آیا پرهیز از پرخوری، به تنهایی می تواند چاقی را درمان کند و یا برای این کار به یک رژیم غذایی حساب شده و دقیق نیاز داریم؟
همزمان با رواج چاقی در جوامع، بازار رژیم های غذایی هم داغ است، به طوری که سودجویان زیادی با استفاده از رژیم های خاص و عجیب و غریب، ادعا می کنند می توانند شما را در ۳۰ روز و یا حتی کمتر، لاغر کنند، اما نمی توان به هر رژیمی به عنوان راهی برای کاهش وزن اعتماد کرد. این رژیم ها علاوه بر آنکه نتیجه مطلوبی ندارند، بدون شک برای سلامتی مضر هستند. وزن افرادی که از این رژیم ها تبعیت می کنند، شاید در ظاهر کم شود اما در علم تغذیه به آن کاهش وزن نمی گویند، چون فقط آب بدن کاهش یافته است!

مردم با اهداف و انگیزه های متفاوتی از جمله داشتن یک اندام زیبا و یا برای رهایی از بیماری هایی که چاقی برایشان ایجاد کرده، اقدام به رژیم گرفتن می کنند اما باید بدانید اولین و مهم ترین انگیزه برای رعایت یک رژیم غذایی علمی و خوب، این است که هدف خود را از کاهش وزن دقیقاً مشخص کرده و همیشه در طول دوره رژیم غذایی به آن فکر کنید.


رژیم دکتر کرمانی با سایر رژیم های غذایی چه تفاوتی دارد؟

علم تغذیه هرگز اجازه نمی دهد لیست غذایی کمتر از هزار کالری برای افراد چاق تجویز شود، در حالی که بعضی از پزشکان، به خود اجازه می دهند که کالری غذا را به پانصد برسانند و این کاهش میزان کالری، عوارض زیادی همچون از بین رفتن ماهیچه ها در پی دارد.

رژیم هایِ کم کالریِ عادی، روشی است که بیشتر مشاوران تغذیه در ایران از آن استفاده
می کنند. غذاهای این رژیم ها، محدود و تکراری است و مراجعه کننده حق انتخاب غذا را ندارد اما رژیم دکتر کرمانی روش نوینی است که برای اولین بار در جهان، به افراد چاق اجازه می دهد رژیم غذایی خود را به دلخواه، از میان ۲۳۱ نوع غذا تعیین کنند تا نرم افزار به اندام، به صورت هوشمند مقدار تک تک غذاهای انتخابی را مشخص کند.
دکتر محمدصادق کرمانی با راه اندازی برنامه رژیم به اندام، انقلابی در میان رژیم های غذایی معمول و محدود ایجاد کرد. وی درباره تاریخچه این برنامه می گوید:

در سال ۱۳۷۴ توانستم با محدود کردن غذاهای روزمره، در کمتر از ۵ ماه، وزن خود را از ۱۰۸ به ۸۸ کیلوگرم برسانم و از همین روش برای لاغر کردن دیگران نیز استفاده کردم. با موفقیت هایی که در کار به دست آمد، سرانجام در خرداد ۱۳۹۳ با تلاش دو گروه تغذیه و مهندسی نرم افزار توانستیم رژیم غذایی مناسبی را طراحی کنیم که به جای ارائه لیست آماده غذایی، منوهای غذایی متشکل از ۲۳۱ عنوان غذا را در اختیار افراد قرار می دهد که در آن فرد چاق می تواند غذای مورد علاقه خود را به دلخواه انتخاب کند و اگر غذایی را انتخاب کرد که با بیماری وی ناسازگار بود، هشدار داده می شود که انتخابش را تغییر دهد.

 

رژیم اینترنتی دکتر کرمانی چه ویژگی های منحصر به فردی دارد؟

رژیم غذایی دکتر کرمانی با بیش از ۲۰ سال سابقه کار در حوزه برنامه غذایی، اعتماد هزاران کاربر اینترنتی را به خود جلب نموده است.

با این رژیم می توانید بدون دغدغه ی جدا شدن وعده های غذایی تان از سفره غذایی خانواده، مصرف داروها و یا جراحی های مختلف، وزن خود را کاهش دهید و نگران زیبایی پوست و ظاهرتان نیز نباشید.

برنامه غذایی دکتر کرمانی، مناسب ترین رژیم برای بیماران مبتلا به بیماری هایی مثل سیالک، دیابت، چربی خون، فشار خون، کم کاری تیروئید و بسیاری دیگر می باشد.

با توجه به اینکه در رژیم دکتر کرمانی، سلیقه غذایی افراد مبنای برنامه غذایی رژیم قرار
می گیرد، رژیم گیرندگان می توانند لیست های غذایی روزانه شان را مطابق با سلیقه شخصی خود، انتخاب و در طول برنامه از آن استفاده کنند. در حال حاضر ۴ لیست غذایی استاندارد، گیاهی، دلخواه من و روزانه در رژیم دکتر کرمانی وجود دارد که با توجه به ذائقه افراد مختلف تنظیم شده است. جدیدترین قابلیت نرم افزار به اندام، روزمنو است که از امکانات ویژه ای نیز برخوردار است.

در رژیم دکتر کرمانی سعی شده است تا تغییر برنامه غذایی با تغییرات وضعیت جسمی( شرایط وزنی و سنی) فرد نیز سازگار باشد و کلیه گروه های غذایی (پروتئین، کربوهیدرات، چربی ها و ..) در برنامه افرادی که در رژیم غذایی دکتر کرمانی هستند، لحاظ شده است.

وضعیت معیشتی خانواده و شخص رژیم گیرنده، از معیارهای دیگری است که در برنامه های غذایی گنجانده شده است تا افراد با هر وضعیت مالی، بتوانند رژیم غذایی دلخواهشان را انتخاب کنند.

با ثبت نام در رژیم آنلاین دکتر کرمانی می توانید به آسانی از طریق چت آنلاین یا تماس تلفنی ۱۲ ساعته با مشاورین تغذیه در ارتباط باشید و از پشتیبانی دو هفته یک بار آنها بهره مند شوید.

با ثبت مشخصات در این صفحه می توانید از مشاوره رایگان برای دریافت رژیم غذایی بهره مند شوید.

 

Subway Surfers

Shell Shockers

Crazy Roll

Minecraft

Cut the Rope

Solitaire

PUBG

Tunnel Rush

LOL Beans

slope game

Temple Run

Cat Trap Game

Free Racing

Moto X3M

Clash of Clans

Run 3

Snakes

Wordle