Categories
اخبار خبر و رپورتاژ آگهی برند های برتر ارائه دهنده انواع کالا رپورتاژ آگهی رپورتاژ آگهی برند ها رپورتاژ آگهی برند های برتر حوزه دیجیتال

اعطای جوایز برندگان کمپین پاناسونیک

مراسم اختتامیه کمپین “هرساعت یک جایزه هر ماه یک ماشین” شرکت پاناسونیک برگزار شد.

در این مراسم که با حضور میرآخورزاده  معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، سوجی گامی نماینده پاناسونیک ژاپن در ایران، امیرحسین افراسیابی مدیر بازاریابی پاناسونیک، مدیرعامل آژند قشم در هتل اپینانس پلاس  برگزار شد، برندگان لوازم‌خانگی و همچنین خودرو پریوس معرفی شدند و جوایز به برندگان اهدا شد.

امیرحسن افراسیابی مدیر بازاریابی پاناسونیک طی سخنانی در جمع خبرنگاران گفت: عصر، عصر برندینگ است و  برندها باید بتوانند خود را بهتر و بیشتر معرفی کنند تا مصرف‌کنندگان بیشتری جذب و آنها را حفظ کنند.

وی افزود: در حال حاضر پاناسونیک در بین 100 شرکت برتر دنیا در رده 68 قرار دارد، در بین شرکت‌های ژاپنی دوم است و در میان شرکت‌های الکتریکی در جایگاه سوم قرار دارد. ضمن اینکه شرکت آژند قشم نماینده انحصاری کلیه محصولات پاناسونیک در ایران است

افراسیابی تصریح کرد: در سال 95 سه جشنواره در مناسبت‌های مختلف، روز پدر – ماه رمضان و جشنواره هرساعت یک جایزه هر ماه یک خودرو – برگزار کردیم.

 شرایط فعالیت شرکت‌های خارجی در ایران مبهم است

در این مراسم همچنین  مدیر ژاپنی پانوسونیک در ایران  طی سخنانی گفت: پس از برجام برای بررسی بازار به ایران آمدیم و با ایجاد دفتر نمایندگی فعالیت خود را بصورت مستقیم از سر گرفتیم، اما با ابهام‌هایی در زمینه فعالیت در ایران روبرو هستیم‌.
سوجی گامی افزود: پس از امضای برنامه جامع مشترک (برجام) و از سرگیری روابط شرکت‌های خارجی با ایران، هیات 6 نفره‌ای از این شرکت چند ملیتی برای بررسی وضعیت موجود به ایران آمدند.
وی با اشاره به اینکه ایران بازار بسیار بزرگی دارد و یکی از اهداف اصلی ما است، افزود: پس از حضور در ایران و انجام تحقیق‌های لازم درباره نیاز بازار، اقدام به شناسایی شرکت‌هایی کردیم که نزدیک به استاندارد شرکت ما بودند و تعدادی از آنها برای کار مونتاژ و دیگر فعالیت‌ها انتخاب کردیم که در حال حاضر 200 تا 300 نفر به صورت مستقل و براساس خواسته‌های شرکت مشغول به کار هستند.
سوجی گامی سپس افزود: پس از برجام و توقف 10 ساله ارتباطات تجاری بین ایران و دیگر کشورها امیدواری بین شرکت‌های خارجی برای سرمایه‌گذاری در ایران ایجاد شده است.
مدیرشرکت پاناسونیک گفت: این شرکت کالاهایی دیگری نیز برای خط تولید دارد اما به دلیل اعمال برخی تحریم‌های بین‌المللی برخی از این کالاها که تکنولوژی آمریکایی دارند را نمی‌توان به ایران فروخت.
سوجی گامی در مورد برنامه‌های این شرکت چند ملیتی برای انتقال تکنولوژی و راه‌اندازی خط تولید لوازم الکترونیکی خانگی در ایران، اظهار داشت: در مرحله اول هدف‌گذاری و تقدم فکری تیم اقتصادی ما، افزایش تعداد فروشگاه و شبکه‌های فروش در سطح کشور است تا براساس آن توجیه تولید داشته باشیم؛ در واقع تولید در داخل ایران فاز دوم بحث است. چرا که در مرحله اول باید درهای اقتصادی کشور ایران باز شود و سرمایه گذاران بتوانند از نزدیک در جریان بازار قرار گیرند و در مرحله بعد ورود تکنولوژی و سرمایه مطرح می‌شود.
سوجی گامی تاکید کرد که ابتدا باید پتانسیل‌ها و واقعیت‌های ایران را ببینیم و براین اساس برای ایجاد خط تولید تصمیم‌گیری کنیم.
این فعال اقتصادی در ادامه با اشاره به تاکید 30 درصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: این تکلیفی که وزارت صنعت برای همکاری‌های ایرانی با طرف‌های خارجی تعیین کرده ابهام دارد و تعیین نکرده که این 30 درصد در زمینه تکنولوژی، قطعات یا قیمت است. با آغاز همکاری‌های بین‌المللی صنایع داخلی با کمپانی‌های خارجی در زمینه‌هایی از جمله خودرو، لوازم‌خانگی و …  وزارت صنعت، معدن و تجارت چند شرط برای این همکاری‌ها اعلام کرد؛ در گام نخست، وزارت صنعت تاکید کرد که تولیدات مشترک باید با حداقل 30 درصد ساخت داخل (استفاده از قطعات داخلی) آغاز شود و این میزان هر ساله افزایش پیدا کند.
وی گفت: اعتماد و وجود زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی خط تولید در ایران فراهم شود تا شرکت‌ها اقدام به سرمایه‌گذاری کنند.

کالای وارداتی شناسه می‌گیرد

در ادامه این مراسم معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان طی سخنانی در جمع خبرنگاران گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت در نظر دارد شرکت‌های خارجی فعال داخل را که کالا وارد کشور می‌کنند، ملزم کند تا 50 درصد مبلغ واردات را در داخل ایران سرمایه‌گذاری کنند.
شهرام میرآخورلو گفت: درگذشته به دلیل بی‌ثباتی اقتصادی و شرایطی سیاسی کشور ریسک فعالیت اقتصادی بالا بود و نمی‌توانستیم برای اقتصاد برنامه درازمدتی داشته باشیم. در دولت یازدهم پس از اجرای توافق هسته‌ای برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) و تغییر شرایط دیپلماسی کشور فعالیت اقتصادی تسهیل شد و شرایط تغییر کرد.
وی با تاکید بر کیفی بودن کالاهای وارداتی از مبادی رسمی، اضافه کرد: کالای وارداتی باید استانداردهای تعیین شده را در پی انجام آزمون‌های لازم به دست آورد. بنابراین همه کالاهایی که از مبادی رسمی وارد می‌شود کیفیت لازم را دارند و کالای بی‌کیفیت وارد کشور نمی‌شود.
میرآخورلو درباره کیفیت کالاهای تولید داخل نیز گفت: اگر کالایی مشمول شرایط استاندارد باشد نمی‌توان گفت کالای بی‌کیفیتی است و اگر مشکلی در مورد کیفیت کالاهای استاندارد وجود داشته باشد، سازمان ملی استاندارد با آن تولیدکننده در قالب کم فروشی، گرانفروشی و … به طور قاطع برخورد می‌کند.
وی با تاکید بر اینکه همه عرضه‌کنندگان از این نظر ممیزی می‌شوند، افزود: در نظر داریم در قالب شرکت کنترل کیفیت، همه عرضه‌کنندگان را از طریق شاخص‌های خدمات حین و پس از فروش، شیوه برخورد با مصرف‌کننده و اعتماد متقابل به تولیدکننده ممیزی کنیم و از این طریق مانع عرضه کالاهای تقلبی به کشور می‌شویم.
معاون سازمان بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: کشور ما مرزهای گسترده‌ای دارد و باید اقدام‌های مناسبی برای کنترل ورود و خروج کالا انجام شود.
وی تاکید کرد برخورد با قاچاق کالا فقط در سطح عرضه جوابگو نیست و افزود: با اتخاذ تدابیر لازم برای تعرفه کالاهای وارداتی می‌توان واردکننده را ترغیب کرد که کالا را از مبادی رسمی وارد کشور کند که این امر با انجام برنامه‌ریزی‌های مناسب و اتخاذ سیاست‌ها محقق می‌شود.
میرآخورلو اقدام‌های کنترلی را راهکار دیگر برخورد با کالاهای قاچاق دانست و ادامه داد: از طریق سامانه جامع انبارها جابه جایی کالاها در سطح عرضه مراقبت می‌شود. همچنین همه کالاهایی که وارد کشور می‌شود براساس ماده 13قانون قاچاق شماره شناسه و کد رهگیری می‌گیرند.
به گفته وی، شناسه تا پایان امسال و کد رهگیری از سال آتی به کالاها اختصاص می‌یابد و پیگیری و شناسایی کالاهای مظنون به قاچاق به راحتی انجام می‌شود و قابلیت برخورد پیدا می‌کنند.
وی اضافه کرد: ساز و کار بعدی برای برخورد با کالاهای قاچاق، پیوند زدن بخش خدمات پس از فروش و همچنین افزایش آگاهی مصرف‌کنندگان است که چه کالاهایی با نشان تجاری مناسب مصرف‌کنندگان است و این کالاها در کدام فروشگاه‌ها و مراکزی هستند که این امر از طریق دستگاه متولی میسر می‌شود تا مصرف‌کنندگان مطمئن باشند کالای خریداری شده از مبادی رسمی وارد شده است.
به گفته معاون سازمان بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، ثبت سفارش کالا توسط نماینده رسمی واردکننده و تعهد خدمات پس از فروش کالاهای وارداتی باعث می‌شود از ورود کالاهای تقلبی جلوگیری و تا اندازه زیادی از بازار مراقبت شود.

Subway Surfers

Shell Shockers

Crazy Roll

Minecraft

Cut the Rope

Solitaire

PUBG

Tunnel Rush

LOL Beans

slope game

Temple Run

Cat Trap Game

Free Racing

Moto X3M

Clash of Clans

Run 3

Snakes

Wordle